

Stormwater Utility and Flood Mitigation Advisory Committee

November 20, 2024 | 7:00 - 9:00 p.m. | Hybrid Meeting City Hall, Sister Cities Conference Room, 301 King St.

Agenda

- 1. Welcome (7pm, 5 mins)
- 2. Review of minutes of last meeting (7:05pm, 5 mins)
- 3. Program Update from City Staff (7:10, 60 mins)
 - Large capacity projects: Commonwealth/Ashby/Glebe; Hooffs Run Culvert Bypass, Pitt & Gibbon
 - Spot Improvements
 - Sanitary Sewer Upgrades
 - Sanitary Sewer Renewal program
 - Communications
 - Maintenance
 - Mitigation grant program
- 4. Review and approval of Committee charter & bylaws (8:10pm, 15 mins)
- 5. Discussion of planned outreach events (8:25, 15 mins)
- 6. Other topics (8:40pm, 10 min)
- 7. Public Comment (8:50pm,10 min)
- 8. Adjourn (9:00pm)



Zoom Meeting Information:

Register in advance for this webinar: https://zoom.us/webinar/register/WN_hAsk-n7LRXKh3TU6Ih1gAg

Or an H.323/SIP room system:

H.323: 162.255.37.11 (US West) or 162.255.36.11 (US East)

Meeting ID: 921 4790 2842

Passcode: 746945

SIP: 92147902842@zoomcrc.com

Passcode: 746945

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.